rijnland

Het adres voor in-en verkoop van goede gebruikte caravans.

Ga snel naar ons overzicht voor het aktuele aanbod. Heeft u vragen neem dan contact met ons op middels het contact formulier of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.rijnlandcaravans.nl (Kamer van Koophandel: NL001859287B57 noemen rijnlandcaravans.nl, verleent u hierbij toegang tot www.rijnlandcaravans.nl ("de Website") en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. www.rijnlandcaravans.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van de Website.

Beperkte aansprakelijkheid
rijnlandcaravans.nl spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van rijnlandcaravans.nl.
In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de ze materialen liggen bij rijnlandcaravans.nl De inhoud van de Website is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Ook voor het kopen en verkopen van u caravan kunt u bij Rijnland caravans terecht.

Bemiddeling in- en verkoop:

Natuurlijk is het mogelijk om de caravan zelf te verkopen, maar u kunt ook uw caravan in bemiddeling geven, dat heeft de volgende voordelen.

- De caravan wordt bij ons gestald.

- U hoeft de caravan niet steeds uit de stalling te halen.

- Geen kopers aan de deur. - De caravan wordt door ons schoon en verkoop klaargemaakt

De prijs wordt in overleg met u en met behulp van de koerslijst vastgesteld, maar als klant heeft u het laatste woord.

De caravan wordt goed bekeken op pluspunten zoals extra accessoires en of minpunten zoals schades.

De kosten van de bemiddeling wordt in overleg vastgesteld

Verkoop

caravans worden door ons eerst goed nagekeken op diverse punten. vochtmeting ,gas afpersing, onderstel,remmen lagers oplooprem.

van binnen en buiten schoon gemaakt voordat deze in de verkoop gaat

Door samenwerking met de tuv nord worden onze caravans tuv gekeurd,en krijgt hij ook een gaskeuring.

erkend keurbedrijf gasinstallatie

ruebogas logo

veilig onderweg

TUVNTW